Heli Alén Oy

Heli Alen ammatticoach

Olen konsultti, sertifioitu ammatticoach ja
Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentaja

 Lisää tietoa työkokemuksesta, koulutuksesta ja verkostoista löytyy LInkedInistä

Kun perustin oman yritykseni vuonna 2017, koin ympyrän sulkeutuvan ja asioiden loksahtavan kohdalleen positiivisella tavalla. Tuoreena kauppatieteiden maisterina työurani käynnistyi yritysten kehittämisen parissa ja nyt yrittäjänä olen palannut saman teeman äärelle. Toimintani painopiste on siirtynyt taloudellisen ja hallinnollisen kehittämisen alueelta johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Olen jatkuvan uudistumisen puolestapuhuja ja sen mukaisesti myös toimin. Konsulttina ja coachina olen päässyt edistämään ja tekemään sitä, minkä koen tärkeäksi ja merkitykselliseksi.

Olen johtamisen ja hyvinvoinnin vastuullinen edistäjä. Osaamiseni ammatillisen coachin, konsultin ja palautumisvalmentajan tehtäviin on kertynyt kokemuksista liike-elämässä, opiskelemalla ja elämässä muutenkin. Suuri osa kehityksestä tapahtuu, kuten muillakin, jossain siinä välissä, mietiskellessä tai vaan luonnossa kuljeskellessa.

Yrittäjyys on mahdollistanut minulle keskittymisen itselleni merkityksellisimpiin ja antoisimpiin aihealueisiin. Olen aina kokenut oman roolini olevan parhaimmillaan, kun pystyn auttamaan ja tukemaan muita. Koen vilpitöntä iloa, onnea ja tyytyväisyyttä, kun näen työssäni ’lamppujen syttyvän’ ja muutoksen käynnistyvän jossain henkilössä tai ryhmässä, joka löytää yhteisen sävelen tai voi raivata tieltään jonkun mieltään painavan asian. Tätä työtä teen myös BCC Business Coaching Center Oy:n verkostossa.

Tyylini on erittäin ratkaisukeskeinen, aina mennään eteenpäin. Mennyttä ei voi muuttaa, nykyhetkessä on oltava läsnä ja se luo tulevaisuutta. Vastuullisuus johtamisessa kattaa niin taloudellisen, sosiaalisen kuin ekologisen ulottuvuuden ja tämän haluan tuoda toiminnassani vahvasti esiin. 

Käytän työssäni erilaisia asiakkaan kanssa yhdessä sovittuja menetelmiä. Kehittämistyö saatetaan käynnistää käyttäytymistyylin tai persoonallisuuden profiloivalla arviolla, joka tukee henkilön tai tiimin itsetuntemusta ja erilaisuuden ymmärrystä.

 

Käyttämiäni arviointeja ovat:

Miten voisin olla avuksi sinulle tai organisaatiollesi?