Sinkkonen Consulting Oy

Asiakastarina: Sinkkonen Consulting Oy / Reeta Sinkkonen, toimitusjohtaja

Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmennus
lisäsi hyvinvointia

Sinkkonen Consulting Oy:n Reeta Sinkkonen on Suomen johtava kansainvälisen työskentelyn, kansainvälisten henkilöstösiirtojen ja ulkomaankomennusten asiantuntija. Yrittäjän ja konsultin työ on kiireistä ja vaativaa.

Haasteellisen koronavuoden 2020 loppupuolella Reeta kaipasi hektiseen, aikataulutettuun ja tavoitteelliseen konsulttielämäänsä rauhoittumista ja ns. matalampaa sykettä. Reeta oli motivoinut kehittämään omaa arkeaan ja hyvinvointiaan jaksaakseen paremmin. Hän päätyi Heli Alénin tarjoamaan hyvinvointivalmennukseen.

Hengähdyshetkiä® -valmennus sisältää tapaamisia coachin kanssa, mutta myös itsenäisesti toteutettavia harjoituksia. Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmennuksessa toteutetun nykytilan kartoittamisen ja itsetutkiskelun kautta Reetalle löytyi työkaluja ja vinkkejä arjen hidastamiseen sekä oman hyvinvoinnin parantamiseen.

Hetkessä pysähtyminen ja peiliin katsominen ovat olleet uusia hyviä käytäntöjä kiireisessä arjessa. Jopa 5-10 minuutin pysähdys, hidastaminen ja hengittäminen, joko paikallaan tai pienessä liikkeessä toimivat mitä mainioimpina voiman lähteinä, Reeta Sinkkonen kertoo tyytyväisenä valmennuksen tuomista oivalluksistaan

Lisäksi tapaamiset coachin kanssa toivat Reetalle lisäenergiaa ja motivaatiota raskaana korona-aikana.

Helille on helppo puhua ja hän osaa ammattimaisesti ohjata keskustelua. Monesti riittää, että osaa sanoa asioita itselleen ääneen.

Valmennuksen ansiosta Reetalle on muodostunut uusia tapoja ja rutiineja, joita hän noudattaa arjessa.

Pidän aamuisin herättyäni lyhyen yin-joogamaisen pienen herättävän hetken. Joskus se kestää 2 ja joskus 20 minuuttia. Tärkeintä ei ole hetkeen käytetty aika, vaan ajatus. Suosittelen Helin vetämiä Hengähdyshetkiä® kaikille ketkä ovat kiinnostuneita itsetutkiskelusta, jaksamisesta, hetkessä elämisestä ja tietenkin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kiireisessä ja tavoitteellisessa elämäntavassa ei voi liikaa itselleen muistutella hidastamisen ja pysähtymisen voimasta, Reeta summaa.

Varaa aika veloituksettomaan alkukeskusteluun